Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au recunoscut ca se iubesc

Dezvaluirile facute de CANCAN de weekend, care a publicat in premiera fotografii cu Madalin Ionescu si Cristina Siscanu in tan-dreturi, i-au determinat pe acestia sa recunoasca faptul ca relatia lor este una speciala. Pusi fata in fata cu dovezile, cei doi au marturisit, pentru CANCAN, ca se iubesc.

Dupa ce CANCAN a prezentat primele poze cu Madalin si Cristina la Roma, in timpul

unei plimbari romantice, jurnalistii de la quot;Acces Direct quot; au ajuns la concluzia ca nu mai are sens sa se ascunda. Astfel, Cristina Siscanu si-a postat la avatar, pe messenger, o fotografie realizata in Italia, in care apare alaturi de seful ei, Madalin Ionescu, incercand sa confirme tacit, pentru ziaristii din lista cu prietenii virtuali, informatiile publicate de cotidianul nostru. Contactat de reporterii CANCAN, Madalin a declarat aseara: quot;Cristina e iubita mea. Sunt liber de luni bune, poate chiar de jumatate de an. Ce trebuia sa fac, sa ma retrag la manastire? Povestea mea de dragoste cu Cristina a inceput dupa ce atat eu, cat si ea am iesit din relatiile anterioare. Nu am vrut sa traim intr-un compromis amoros. Suntem prea mandri pentru asta. Am riscat, poate, dar a iesit minunat. (…) Povestea noastra nu are nimic murdar. Nu am comis nicio crima. Multi oameni ar vrea sa traiasca povestea noastra de dragoste. quot;

Tot aseara, Cristina a recunoscut, pentru prima data, ca Madalin nu este quot;un simplu coleg si prieten quot;, asa cum sustinea pana saptamana trecuta. quot;Am trait la Roma clipe de vis, cum de altfel sunt toate momentele pe care le petrecem impreuna. Avem o relatie curata, in pofida tuturor specula-tiilor. In momentul in care am inceput sa fim impreuna, eram doi oameni liberi. (…) Madalin este iubitul meu. Desi am avut obstacole mari de infruntat, dragostea a invins, iar cei care ne condamna nu cunosc acest sentiment quot;, a declarat Cristina Siscanu pentru CANCAN.

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)