Madalina Manole mancase mult inainte sa ia Furadan


Madalina Manole a mancat mult inainte sa inghita Furadan, ceea ce a scazut concentratia solutiei, anchetatorii urmand sa decida cat de ridicata a fost aceasta. Un raport in cazul decesului artistei va putea fi finalizat la sfarsitul saptamanii viitoare, potrivit unor surse judiciare, transmite Mediafax.

Concentratia Furadanului a fost mare, dar nu se poate vorbi de o substanta pura, au declarat srse judiciare.

quot;Furadanul in stare pura este o substanta solida. In agricultura este folosit in solutie. Solutia se realizeaza prin dizolvarea Furadanului solid intr-un solvent. Solutia obtinuta poate avea o concentratie mare, sa zicem 90%, dar niciodata suta la suta ca substanta pura quot;, au precizat experti din cadrul anchetatorilor

Potrivit acestora, Madalina Manole a inghitit o cantitate de 400 mililitri de Furadan de concentratie ridicata. Anchetatorii nu au stabilit inca gradul de concentratie al solutiei, ei sustinand insa ca artista mancase mult inainte sa inghita substanta.

quot;Concentratia exacta a Furadanului trebuie calculata, dar sigur ca ceea ce s-a gasit in stomac si, implicit in sange, este o substanta mai diluata decat cea din flaconul din care a baut. Furadanul ingerat s-a combinat cu alimentele si cu lichidul existente in stomac si cu certitudine concentratia produsului a scazut comparativ cu cea care se afla in flaconul din care a baut quot;, au explicat sursele citate.

Citeste mai mult pe site-ul Mediafax (Sursa foto: Ciprian Antohi)