Mancheter United ar putea fi cumparata de un consortiu tailandez

nbsp;

Englezii de la News of the World scriu ca un consortiu din Bangkok a pregatit o oferta de un milion de lire sterline pentru a prelua clubul Manchester United.

Sase miliardari care formeaza grupul respectiv au petrecut trei luni pentru a pune la punct o oferta, pe care o doresc sa fie quot;prea buna quot; pentru a fi refuzata de Malcolm Glazer.

Doi membri ai consortiului sunt suporteri ai echipei Manchester United si au fost in acest an de doua ori la meciurile formatiei engleze, pe stadionul quot;Old Trafford quot;.

quot;Aspectul financiar este pus la punct si oamenii de afaceri sunt gata sa abordeze familia Glazer (n.r. – proprietara clubului Manchester United). Si-au facut temele pana la cele mai mici detalii si sunt constienti ca familia Glazer se afla sub presiunea datoriilor. Acum este momentul in care United este vulnerabila pentru o cumparare. Ar putea fi cea mai importanta tranzactie din istoria fotbalului. Investitia lui Roman Abramovici la Chelsea ar fi nimic in comparatie cu aceasta. Daca familia Glazer este gata sa vanda, banii sunt pe masa quot;, a declarat o sursa financiara din Bangkok.

Citeste stirea completa in paginile site-ului Sport.ro