Marcel Nicolau, zis Chiaburu, asasinat intr-un restaurant chinezesc din Galati de Aurelian Stanescu si Valeriu Stanescu


Razboiul dintre clanurile interlope a condus la o noua varsare de sange. Unul dintre liderii mafiei galatene a fost omorat ieri seara. Chiaburu, pe numele sau adevarat Marcel Nicolau, a fost injunghiat in cap, cu o sabie ninja, intr-un restaurant din centrul orasului.

Ucigasii, Aurelian Stanescu si Valeriu Stanescu, ambii de aproximativ 20 de ani, care fac parte dintr-o alta grupare interlopa condusa de un anume Grafian, au intrat in Restaurantul Chinezesc, acolo unde se afla Chiaburu si l-au atacat cu o bata si sabia ninja.

Dupa ce a fost izbit cu putere in cap cu bata, Chiaburu a incercat, cu ultimele puteri, sa se apere. A scos un cutit si l-a ranit la mana pe unul dintre agresori.In acelasi timp, agresorii l-au izbit in cap cu o sabie ninja. quot;Lama i-a patruns in creier si i-a provocat o leziune deosebit de grava quot;, ne-au spu medicii de la Urgente.

Victima a fost dusa de imediat la spital de cativa prieteni, insa si-a pierdut viata in scurt timp. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgente au incercat din rasputeri sa-l stabilizeze dar eforturile lor au fost in zadar: leziunile cerebrale si pierderea de sange erau mult prea grave.

Odata cu Chiaburu, a ajuns la spital si unul dintre agresori, Valeriu Stanescu, care a fost ranit la mana. Acesta avea doua degete sectionate si o rana superficiala la coapsa.

Citeste articolul integral pe adevarul.ro (Foto: Adevarul)