Marius Constantin, Vladimir Bozovici, Lucian Raduta si stelistii Ricardo si Bonfim au tras o betie de pomina intr-un club din Piata Amzei


Cei cinci fotbalisti au facut front comun si au petrecut o noapte de pomina in clubul in care dinamovistul N’Doye facea legea pana in urma cu ceva timp.

Dupa ce au reusit sa smulga un egal in fata Universitatii, cu un om mai putin pe teren aproape o repriza intreaga, o parte dintre elevii lui Sumudica s-au gandit ca este cazul sa ude punctul ce i-a trimis pentru o zi in fruntea clasamentului.

Ajunsi in Capitala in noaptea de vineri spre sambata, undeva in jurul orei 01.00, dupa drumul dinspre Craiova, ce a durat aproximativ trei ore, Marius Constantin, Vladimir Bozovici si Lucian Raduta au facut o scurta oprire pe la casele lor, pentru ca apoi sa isi dea intalnire la un pahar de vorba, intr-un club din Piata Amzei. Interesant este ca grupul de petrecareti a mai fost completat pe langa quot;rapizii quot; lui Sumudica de doi fotbalisti ai rivalei de moarte, stelistii Ricardo si Bonfim, acestia fiind recunoscuti in localul cu pricina drept quot;consumatori quot; inraiti.

Daca giulestenii au avut liber din partea antrenorului pentru a se distra cum doresc, situatia stelistilor a fost ceva mai complicata. Ricardo urma sa joace, ziua urmatoare, pentru echipa secunda, la ora 11 dimineata, in conditiile in care a iesit din club doar cu sase ore mai devreme, iar Bonfim trebuia sa se prezinte, tot sambata, in cantonamentul de dinaintea partidei de azi cu Astra, in care este anuntat titular din cauza accidentarii lui Emeghara.

Afla mai multe din Cancan