Mark Kamins, DJ-ul si producatorul care a descoperit-o pe Madonna, a murit

DJ-ul si producatorul Mark Kamins, cel care a descoperit-o pe Madonna si care a transformat-o intr-o vedeta internationala, a murit la varsta de 57 de ani.

Mark a fost, la un moment dat, si iubitul artistei. Un apropiat al lui Kamins a confirmat moartea acestuia pentru Billboard. Potrivit declaratiilor acestuia, Kamins a suferit un atac de cord fatal in Guadalajara, Mexic, unde locuia de mai multa vreme.

Mark Kamins a avut probleme cardiace grave in ultimele luni de viata. Kamins a cooptat-o pe Madonna in echipa lui in anul 1982 si prin el artista a semnat primul contract cu casa de discuri Sire Records.

Mark Kamins i-a produs artistei melodia “Everybody”. Cei doi au avut si o relatie amoroasa.Intr-o declaratie data pentru The Hollywood Reporter, Madonna a spus: “Sunt foarte indurerata sa aud de moartea lui Mark. Nu l-am vazut de ani de zile, dar daca nu era el poate ca nu aveam o cariera de cantareata. A fost primul care a crezut in mine. Ii datorez enorm. Sa se odihneasca in pace!”.Sursa foto: mymdna.com