Masa de Revelion: Marile restaurante din Timisoara pregatesc delicatese banatene


Banatenii sunt gurmanzi recunoscuti, asa ca acorda o mare importanta bucatelor pe care le vor consuma in noaptea dintre ani. Cum specialistii stiu acest lucru, bucatarii marilor restaurante din Timisoara pregatesc delicatese, care mai de care mai deosebite, pentru ca mesenii sa manance cat mai mult si cat si mai bine.

Oamenii sunt interesati ca de pe masa dintre ani sa nu lipseasca preparatele specifice Banatului. Bucatarii isi vor intampina oaspetii cu nelipsita piftie, dar si cu preparate din peste, pentru ca din batrani se spune ca, daca mananci peste in noaptea dintre ani, banii se vor inmulti precum solzii sai.

Maestrii bucatari spun ca de pe masa de Revelion nu trebuie sa lipseasca bucatele din carne de porc, carne de vita, sarmalutele, dar si cozonacul, papanasii sau placintele romanesti.

Foto: Realitatea TV

Citeste mai mult pe site-ul Realitatea TV