Masaj erotic la saloanele fostei profesoare Cornelia Papureanu, manager la hotangels.ro

Tinerele cu forme apetisante isi unduiesc deasupra ta sanii unsi cu gel parfumat. Sunt experte in masaj erotic si fac bani frumosi din asta. Dupa telefoanele cu 8989 si anunturile de genul „caut domni generosi quot;, masajul erotic pare a fi noua stea a distractiilor.

„La o prostituata, prestatia este aproape mecanica. Aici, un barbat are parte de senzatii erotice care pana acum ii erau necunoscute quot;.

Aceasta este marea diferenta dintre prostitutie si masaj erotic in viziunea Corneliei Papureanu, manager la o firma ce detine cinci saloane de masaj erotic in Capitala.

Numai in Bucuresti exista aproape 100 de astfel de saloane, cu peste 500 de angajate. Cat se castiga?

„Putem ajunge si la 2.000 de euro pe luna, in functie de clienti si cat de multumiti ies dupa ora petrecuta cu noi. Nu exista contact sexual, dar ce le oferim este mai exploziv decat sexul normal quot;, ne spune Rihana, o tanara de 28 de ani, angajata a salonului.

Face masaj erotic de aproape doi ani si i-au trecut prin mana cateva sute de barbati. Multe dintre tinere ascund in spate povesti de viata incredibile.

„Avem fete si cu doua facultati. Am avut angajate si doctorite, avocate sau chiar profesoare. Lucreaza la noi pentru ca se castiga bine si au parte de discretie quot;, ne explica sefa saloanelor.

Si ea provine tot din invatamant. Are 40 de ani si pana in urma cu 10 ani a predat matematica la o scoala din Fetesti, Ialomita.

„Am renuntat la invatamant in 2000, dupa ce s-a nascut fiul meu. Banii din salariu nu imi ajungeau pentru a-i oferi un viitor. Am intrat in imobiliare si de un an ma ocup de saloanele de masaj erotic quot;, ne-a explicat Cornelia Papureanu, manager la www.hotangels.ro .

Citeste povestea ei in Click