Mazare s-a dat cu placa si cu zmeul in Madagascar! Video

Primarul Radu Mazare a petrecut o vacanta de doua saptamani in Madagascar. Calatoria exotica l-a costat 1.400 de euro. Mazare s-a intors sambata la Constanta si a dat imediat o raita in cluburi.

Primarul Constantei a experimentat traiul simplu, in conditii de o stea si jumatate, dupa cum singur marturiseste. Programul incepea la ora 6 dimineata si continua cu o plimbare in piata locala. Distractia continua pe marea de smarald, unde s-a dat cu placa si cu zmeul in marea de smarald, sau prin minijungla unde a sarit cu liana, asemenea lui Tarzan.

Noaptea si-o petrecea in bungalou. Cazarea costa 20 de euro, iar conditiile erau pe masura: in loc de usa, baia avea o draperie. „Am avut sentimentul ca eram un colonist din anii ’30“, spune edilul. Meniurile au fost pe gustul sau. „Mancarea a fost extraordinar de buna. Nimic din plastic. Nimic contrafacut. Erau niste gaini slabanoage, extraordinar de gustoase. Aveam fructe foarte bune, iar rosiile erau ca la noi la tara. Au niste vaci cu cocoasa, care se numesc zebu, si care sunt foarte bune de mancat“, povesteste Mazare.

Mic dejun in acorduri de chitara

Despre oamenii din Madagascar, Mazare spune ca sunt simpli, agreabili. „Cand ma duceam la restaurantul bungaloului, angajatii, la 6.30, cantau la chitara. Un sentiment extraordinar de relaxant“, se confeseaza Mazare. A fost impresionat de masinile locale si de felul in care il tratau bastinasii. „Aveau niste taxiuri din 1970, Renault. Nu au nicio regula: puteai sa stai 20 intr-o masina, sa bei la volan, sa nu porti centura. Nu trebuia casca, nimic.“S-a inteles cu bastinasii in franceza. „Radeam eu de mine si ei de mine. Daca ma auzeai cum vorbeam. Apaream eu, la 6.30: «Je veux manger vite»“, rade edilul. Citeste mai mult pe site-ul Adevarul