Meme Stoica are o amanta ascunsa? El a fost suprins in Dorobanti cu o tanara dulce si misterioasa


Fostul presedinte al Unirii Urziceni a iesit la o cafea cu o femeie foarte frumoasa, starnind rumoare in randul celor care stiau ca e un barbat insurat, quot;cuminte si devreme acasa quot;.

De cand a plecat de la conducerea formatiei ialomitene din cauza neintelegerilor cu patronul Dumitru Bucsaru, Mihai Stoica are mult mai mult timp liber. Si cum ar putea sa si-l petreaca altfel daca nu in cautarea unor tinere quot;talente quot;? Simtul ascutit de scouter al lui quot;Meme quot;, cu care a facut senzatie pe timpuri si in Brazilia, pe insorita Copacabana, nu l-a tradat nici acum pe ex-managerul Stelei.

Astfel, vinerea trecuta, in jurul pranzului, fostul sef de haita al quot;lupilor quot; din Baragan s-a intalnit la Ambiance, o terasa de fite din Dorobanti, cu o tanara frumusica foc. Partenera de discutii a lui quot;Meme quot; parea o fire extrem de joviala si deschisa. Daca omul de fotbal a savurat ca un lord un cafe machiato, fata a tras cu sete dintr-un tap de bere.

Atmosfera a fost extrem de calda, Stoica a ras sugubat si s-a fastacit de cateva ori precum un adolescent. Baiat destept, la finalul reuniunii, quot;Meme quot; a parasit in graba terasa, singur, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Afla mai multe din Cancan