Meteorologii au emis o noua atentionare cod galben de ninsori


Se intorc ninsorile. Meteorologii au emis, sambata, o noua atentionare cod galben, care intra in vigoare incepand de astazi, ora 20.00, si pana duminica, ora 10.00.

Administratia Nationala de Meteorologie precizeaza ca in regiunile sudice va ninge si se va depune un strat nou de zapada, iar vantul va avea intensificari temporare, viscolind zapada.

Intensitatea si durata fenomenelor va fi mai importanta in judetele Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Ilfov si in municipiul Bucuresti, iar spre dimineata, in Dobrogea si in estul Munteniei, precipitatiile vor fi mixte si se va produce polei.

In Dobrogea si estul Baraganului precipitatiile si intensificarile vantului vor continua si pe parcursul zilei de duminica.

Politistii recomanda conducatorilor auto ca inainte de a pleca la drum sa se informeze despre situatia traseului pe care urmeaza sa se deplaseze, accesand pagina de internet a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, www.cnadnr.ro sau, pentru detalii, apeland numarul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarna).