Michael Jackson a fost ucis pentru catalogul sau muzical, sustine Leonard Rowe

In timp ce milioane de fani din intreaga lume comemoreaza un an de la moartea Regelui, prietenul de o viata a lui Michael si consilier financiar ocazional, Leonard Rowe, propune o noua ipoteza legata de moartea lui Michael Jackson.

Pe 25 Iunie 2009, adica exact acum un an, Michael Jackson murea dupa ce doctorul sau personal, Dr. Conrad Murray, ii administra o doza letala de Propofol. In timp ce milioane de fani din intreaga lume comemoreaza un an de la moartea Regelui si Dr. Murray este judecat pentru omor involuntar, prietenul de o viata a lui Michael si consilier financiar ocazional, Leonard Rowe, propune o noua ipoteza legata de moartea lui nbsp; Michael Jackson.

Intr-un interviu pentru Radar Online, Rowe a declarat ca motivul pentru care Michael a murit este ca unii oameni sa poata pune mana pe impresionantul catalog muzical al artistului, care are o valoare estimata de 1 Miliard de dolari. Michael i-ar fi spus ca intentiona sa nu vanda acest catalog, indiferent cat de mare nevoie ar fi avut de bani. Mai mult, se pare ca Michael stia ca va muri la un moment dat pentru acest catalog.

“’Vor catalogul meu Rowe – si ma vor omori pentru asta.’ Michael a simtit dintotdeauna ca va fi omorat pentru catalogul lui. Cand mi-a spus despre asta, nu am dat prea multa atentie, dar pe masura ce lucrurile au scapat de sub control, nu am putut sa nu ma gandesc la ce mi-a spus atunci quot; a declarat Rowe.“Catalogul lui Michael este foarte valoros… si oamenii vroiau acest catalog. Michael mi-a spus mie personal ca era singurul lucru pe care nu l-ar fi vandut. Michael spunea ca vrea sa-l pastreze pentru copiii lui, indiferent de situatia financiara in care se afla. quot;

Totusi Rowe nu nominalizeaza niciun vinovat cand vine vorba de moartea Regelui Muzicii Pop. Conform celor spuse de el, moartea lui Michael se datoreaza unei sume de factori, inclusiv dependenta lui de medicamente, stresul si faptul ca a fost fortat sa semneze un acord pentru a sustine nu mai putin de 50 de concerte intr-un an de zile la O2 Arena din Londra, in cadrul showului This Is It. In viata, valoarea in bani a lui Michael era cea a biletelor vandute pentru concertele de la O2 Arena, insa mort, Michael valoreaza peste 1 miliard de dolari, asa ca a fost omorat, conform lui Rowe. nbsp;