Michael Jackson, omagiu in ziua in care ar fi implinit 52 de ani! Vezi programul evenimentelor de la Bucuresti

Duminica, in ziua in care megastarul Michael Jackson ar fi implinit 52 de ani, in Bucuresti vor avea loc mai multe evenimente dedicate comemorarii vedetei.

Fanii sunt asteptati inca din aceasta seara, de la ora 22.30 la Marul de Aur Longe, fostul PAT Lounge situat pe Calea Victoriei nr 163 la o petrecere tribut in cinstea megastarului. Vor fi proiectii cu cele mai cunoscute videoclipuri, concursuri tematice cu premii, iar intrarea se va face pe baza unui bon de consumatie in valoare de 20 de lei.

Ziua de maine incepe, la ora 9.00, in parcul Herastrau cu o expozitie care cuprinde 23 de portrete ale megastarului pictate pe panza in ulei. Apoi, 50 de membri ai Fan Clubului Michael Jackson din Romania se vor aduna si vor dansa pe cele mai cunoscute piese ale lui Michael, Smooth Criminal, Dangerous si Billie Jean, si vor incheia momentul cu The Drill, un dans inedit numit asa chiar de catre Rege.

Evenimentul va avea loc in cinci locatii: Afi Palace Cotroceni la ora 14.00, Centrul Vechi, pe strada Eugen Carada, de la ora 16.00, in Parcul Tineretului, intrarea dinspare Sincai la ora 17.00, in statia de metrou Piata Unirii 1, la ora 18.00 si pe Aleea Michael Jackson din Parcul Herastrau de la ora 19.30.

Seara, de la ora 20.00 la Hard Rock Café fanii vor putea face fotografii cu celebra geaca rosie purtata de Michael in videoclipul “Beat it”, care este expusa in restaurant impreuna cu alte obiecte care au apartinut starului. Incepand cu ora 22.30, megastarul va fi sarbatorit in cadrul a doua petreceri in Club “Mirage” (Bd. Pache Protopopescu nr 23) si El Primer Comandante (str. Sf. Stefan nr.13).