Miercurea Ciuc: Bataie intr-un club, un tanar a ajuns in coma din cauza unei fete

Din club a ajuns in coma, la spital! Un tanar din Miercurea Ciuc a fost batut crunt, pentru ca a facut ochi dulci unei fete. Batausul o placea si el si a devenit gelos cand a vazut ca rivalul lui castiga teren. L-a urmarit si l-a atacat pe neasteptate. Momentul socant a fost surprins de camere de luat vederi.

S-a intamplat dupa miezul noptii, intr-o discoteca din oras. Mai exact, pe coridorul care duce spre toalete. Tanarul de 28 de ani s-a oprit sa stea de vorba cu o fata. Ca din senin a fost atacat, din spate. Agresorul l-a tras de gat si l-a izbit cu capul de perete. Scurt si puternic.

Nu s-a oprit nici cand l-a vazut la pamant, desi victima nu mai misca. A mai dat o data, cu piciorul. Cinci oameni au asistat la scena de groaza. Niciunul n-a intervenit. Dupa atac, imaginile arata clar ca batausul s-a intors in club si s-a distrat cu prietenii. Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Primul contact dintre agresor si victima avusese loc insa mai devreme, pe ringul de dans. Tanarul de 28 de ani a intrat in vorba cu o fata. Una pe care, se pare o placea si batausul. Cei doi tineri au avut o discutie, mai mult sau mai putin incinsa. Dupa cateva minute, rivalul agresorului avea sa plateasca.

Batausul a mai ramas in discoteca sa se distreze. A fugit abia atunci cand cineva a chemat politia si salvarea. Imaginile de pe camerele de supraveghere i-au ajutat pe politisti sa-l gaseasca repede. Are 20 de ani si nu isi cunostea victima dinainte. Spune ca a lovit din gelozie.