Mihai Necolaiciuc a ajuns in Romania si a fost dus la Judecatoria Sectorului 1


Mihai Necolaiciuc a ajuns sub escorta in Romania, miercuri dupa amiaza, cu o aeronava care a aterizat pe aeroportul Henri Coanda in jurul orei 13.15.

Urmeaza sa fie indeplinite procedurile legale, Necolaiciuc urmand a fi condus de ofiterii IGP in masina si supus unor seturi de analize medicale.

UPDATE: nbsp;Mihai Necolaiciuc a fost scos prin alta parte si nu pe intrarea principala a aeroportului. El nu a iesit pe poarta normala a pasagerilor, ci a fost preluat de o masina a Politiei de Frontiera.

Dupa efectuarea analizelor, Necolaiciuc va fi dus la Directia de Cercetari Penale. El urmeaza a fi prezentat instantei de la Judecatoria Sectorului 1 pentru a confirma mandatele de arestare emise pe numele sau.

Dupa aceea, Mihai Necolaicic va ajunge din nou in arest, unde va astepta verdictul magistratilor.

Necolaiciuc este urmarit pentru un prejudiciu de 50 de milioane de euro. El a fugit din tara in 2005 si un an mai tarziu a fost dat in consemn la frontiera.

Reamintim ca nbsp;decretul privind predarea fostului director CFR a fost semnat de catre secretarul de stat american Hillary Clinton, dupa ce procurorul general al Romaniei a efectuat o vizit 259; oficiala in SUA.

Sursa foto: Captura RTV