Mihai Serban, jurnalist freelancer, sustine ca a fost bruscat de un politist care incalca regulile de circulatie (Video)

M-am dus la un domn politist, cel care m-a agresat – dupa cum se vede din imagini, m-a lovit chiar si peste fata vrand sa-mi ia si telefonul.

In acel moment jurnalistul l-a intrebat: Domnule, de ce nu puneti semnale luminoase – avarii, girofaruri ca sa nu incurcati circulatia? Dupa cum se vede si in imaginile respective, domnul politist s-a dat jos si m-a luat la omor quot;, a declarat Mihai Serban, jurnalist freelancer.

Mihai Serban, jurnalist freelancer, sustine ca a fost bruscat de un politist luni noapte. Filmul intamplarii a aparut pe blogul lui Cristi China, sub titlul Sa traiasca Mili 539;ia Romana de secol XXI, si a devenit rapid unul din cele mai discutate subiecte pe Twitter.

Jurnalistul povesteste ca totul a inceput dupa ce s-a dus sa-l intrebe pe politist de ce masina in care se afla nu are semnale luminoase.

quot;In jurul orelor 2:30 dimineata eram la saormeria de pe Selari cand am vazut ca vin doua echipaje de politie fara girofaruri fara lumini, fara nimic si s-au postat pe banda a doua deci chiar in mijlocul strazii, fara semnale luminoase, fara girofare, am luat telefonul si am inceput sa filmez. Ei blocau trecerea, nu mai ramasese decat o singura banda, cea care este langa Dambovita mergand dinspre Unirii catre CNI si am inceput sa filmez quot;, a declarat pentru REALITATEA.NET Mihai Serban.

Citeste mai mult pe site-ul Realitatea TV (Foto: Mondo News)