Mircea Basescu: M-am saturat sa fiu acuzat incontinuu

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a negat acuzatiile potrivit carora ar fi palmuit o femeie in Constanta, precizand ca aceasta se afla in compania unei alte femei, care i-ar fi facut semne obscene.
Totodata, Mircea Basescu mai spune ca s-a saturat sa fie acuzat incontinuu, doar pentru ca fratele sau este presedintele Romaniei. Sa spuna (n.r. presa) despre mine ca am afaceri cu statul, ca ma ocup de trafic de armament este una, dar sa spuna asa ceva, ca am lovit o femeie, este inadmisibil. M-am saturat, numai pentru ca fratele meu a fost ales presedintele tarii noastre, sa fiu acuzat incontinuu de catre tot felul de neaveniti care nu pot sa dovedeasc 259; nimic, de tot ceea ce le trece prin cap, in principal pentru a incerca sa ii faca rau presedintelui , a declarat Mircea Basescu, citat de Mediafax.Citeste si:Mircea Basescu a lovit cu palma o femeie din Constanta, in zona Garii
Mircea Basescu mai sustine ca femeia care il acuza se afla intr-o masina cu alta femeie si ca aceasta din urma i-a facut semne obscene. Mircea Basescu mai sustine ca cele doua femei sunt prietene cu Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului judetean Constanta.Reamintim ca fratele presedintelui Traian Basescu a fost acuzat de agresiune de o femeie din Constanta. Aceasta spune ca, dupa un schimb de replici, fratele presedintelui ar fi injurat-o si apoi ar fi lovit-o cu dosul palmei. Ea depus plangere la politie.