Mircea Sandu se va ocupa personal de numirea unui nou selectioner

nbsp;

A ramas mai putin de o luna pina la meciul cu Bosnia de la Bucuresti si nationala sta pe un butoi cu pulbere. La virful federatiei mocneste un conflict aprins intre presedintele Mircea Sandu si directorul general Ionut Lupescu, despre care surse federale sustin ca au racit teribil relatiile in ultima vreme.

De unde fisura? Cit timp Nasu’ a lipsit din tara spre a merge deseori la tratamente in Franta sau la reuniuni internationale UEFA, FRF a ramas exclusiv pe mina quot;Kaiserului quot;. Iar in toata aceasta perioada fostul international din Generatia de Aur ar fi luat de unul singur o serie de decizii comerciale care l-ar fi deranjat pe Sandu, in privinta unor contracte ale serviciului de marketing. E vorba despre acelasi sector in directia caruia seful LPF, Dumitru Dragomir, si Giovanni Becali au lansat periodic sageti, sugerind ca milioane de euro sub forma de comisioane s-ar scurge in afara conturilor federale. La mijloc s-ar afla firma SEG, careia FRF i-a cedat in 2006 managementul drepturilor comerciale. O societate cu un boom financiar spectaculos dupa ce a pornit parteneriatul cu federatia si la care actionari sint Cristi Iancu si Roberto Verdes, amici la catarama cu Razvan Lucescu si cu Lupescu.

Lupescu se ocupa de Bosnia, Nasu cauta antrenor

Semnele rupturii Sandu – Lupescu au aparut chiar in timpul Europeanului de juniori care se desfasoara in aceste zile in Serbia, unde cei doi aproape ca s-au ignorat! Nici la meci n-au stat impreuna, iar dupa partida au plecat in directii diferite.

Mai mult, Sandu si-ar fi asumat in acest moment decizia exclusiva de gasire a unui potential succesor pentru Razvan Lucescu. Asta dupa ce actualul selectioner a fost adus la propunerea lui Lupescu. quot;Nasu’ i-a transmis acum lui Ionut sa se ocupe numai de pregatirea partidei cu Bosnia din 3 iunie. Lupescu nu mai e implicat cu nimic in negocierile pentru un viitor antrenor quot;, a confirmat o sursa din FRF.

Cum varianta Olaroiu pare sa fi cazut definitiv dupa ce antrenorul si-a gasit un angajament bun in tarile arabe, satul de indecizia FRF, varianta vehiculata in ultima vreme ar fi Hagi, care i-a mai pregatit pe quot;tricolori quot; in 2001, ratind calificarea la Mondialul din 2002 dupa barajul pierdut cu Slovenia. Nasu’ ia serios in calcul varianta de a-i oferi o noua sansa quot;Regelui quot;, pentru care fratii Becali fac un lobby puternic.

Citeste stirea completa in paginile site-ului gsp.ro