Monica Gabor si Irina s-au jucat in fan si au mangaiat bobocii din curtea bunicii

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a revenit in satul bunicilor, la Gasteni, alaturi de fiica ei, Irina. Impreuna au vizitat grajdul vacii, s-au jucat in fan si au mangaiat nbsp; bobocii din curte.

Imbracata intr-o rochie lunga, alba, din dantela si matase, transparenta in zona superioara si cu parul lasat pe spate, Monica Gabor s-a intors ieri la casa bunicilor din satul Gasteni, comuna Racaciuni, la aproape 30 de kilometri de Bacau. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a fost insotita in pelerinajul ei de fiica Irina, sora Ramona si tatal Emil.

Ei au coborat dintr-un Mercedes crem cu numar de Bucuresti. In timp ce satenii au primit-o cu entuziasm, politia nu a slabit-o nicio clipa din ochi. De la aproximativ 100 de metri distanta, ea a fost monitorizata in permanent de un echipaj al politiei. Zeci de copii din sat au venit sa le vada pe Monica si Irina. nbsp;

Modelul a fost inconjurat tot timpul de dragostea satenilor care isi faceau semnul crucii cand o vedeau si ii strigau ca este frumoasa. Copiii din sat nu si-au luat insa nicio clipa ochii de la Irina, fetita Monicai. „Se vede ca este venita de la Bucuresti. Este atat de frumos imbracata!“, a spus un baietel care se juca cu Irina.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)