Naluca din taxi: Fata moarta din Brazda lui Novac, un mister printre locuitorii din Craiova

Cazul tinerei din Brazda lui Novac este unul cunoscut in Craiova, insa complet neelucidat. Tot orasul a auzit de quot;Naluca din taxi quot;. Unii cred, altii nu, insa povestea s-a transmis mai departe.

O tanara a urcaat, intr-o seara de iarna, intr-un taxi si ajunsa la destinatie, si-a dat seama ca nu are portofelul la ea. I-a spus ca se intoarce imediat, dar nu a omis sa-i indice soferului numarul apartamentul. Mai mult, i-a lasat o bratara de aur drept garantie.

Cum fata nu s-a intors nici dupa cateva zeci de minute, soferul de taxi a urcat la apartamentul indicat de fata. A sunat la usa, iar o femeie e in varsta i-a raspuns: „Buna seara! O domnisoara care a urcat aici a promis ca o sa coboare sa imi dea banii pentru cursa“.

Femeia s-a uita mirata la el si i-a raspuns: „Aici nu locuieste nicio fata. Eu stau singura“. Ca sa ii demonstreze ca nu minte, soferul i-a aratat femeii bratara pe care i-o lasase garantie. In acel moment, femeia a inceput sa planga. „Este bratara fetei mele! A murit acum 15 ani“, i-a spus femeia, in lacrimi.