Naomi a facut sex cu Rona Hartner? Vezi declaratii incendiare!


A fost atras inca din adolescenta doar de barbati, insa tot i-a trecut prin pat si o femeie. Click! a aflat ca cea cu care Naomi s-a iubit o seara este nimeni alta decat vestita actrita Rona Hartner, fosta colega din filmul Gadjo Dilo.

Naomi a tinut secreta aceasta aventura amoroasa pret de 14 ani, dar a trait mereu cu teama ca cineva nu isi va tine gura si ca vor fi dati de gol. nbsp;Contactat de reporterii Click!, el a ramas, pret de cateva secunde, blocat, apoi si-a inceput timid dezvalurile:

„Aveam 19 ani cand am cunoscut-o pe Rona Hartner, cu care am filmat pentru Gadjo Dilo, in regia lui Tony Gatlif, si am devenit repede foarte buni amici, pentru ca si eu si ea suntem firi deschise, prietenoase. Stia ca sunt gay, insa probabil curiozitatea a impins-o sa vada cum e la pat un homosexual. nbsp;Cei din echipa de filmare banuiau ca intre noi a fost ceva, asa ca sigur cineva a vorbit quot;.

El recunoaste ca scurta lor aventura s-a petrecut chiar intr-una dintre camerele Palatului Stirbei, inchiriate de echipa de filmare: nbsp;„Fusesem in discoteca si bausem ceva, nu eram chiar beti, mai degraba euforici. nbsp;Rona ma tot privea intr-un anume fel si, cand am ajuns in camera, m-a incurajat sa ma dezbrac. nbsp;Nu m-au atras niciodata femeile si eram un pic blocat de situatie, imi venea sa fug, caci stiam ca nu am ce cauta cu ea acolo. nbsp;Mi-am dat pantalonii jos, ne-am iubit cam o ora, dar mie mi s-a parut o eternitate. nbsp;Am folosit prezervativul, m-am chinuit sa il pun. Dupa asta, am fugit, am tras usa dupa mine, imi venea sa ma bat quot;, povesteste Naomi.

Citeste mai mult in Click