Neonazismul ameninta Germania! Noile generatii de extremisti sunt instruite in tabere



Tot mai multe familii extremiste din Germania organizeaza vacantele si timpul liber al copiilor oferindu-le o educatie nationalista. Aici, tinerii citesc carti neonaziste, fac puzzle-uri care prezinta harti cu frontierele din 1937 si frecventeaza tabere cu instruire ideologica.

Expertii germani sunt ingrijorati de faptul ca tinerii neonazisti din tara lor cresc in comunitati extremiste izolate. Este, oare, timpul ca statul sa intervina? se intreba Der Spiegel cu o zi inainte de masacrul de la Oslo.

Potrivit Daily Mail, care citeaza asistentii sociali germani, tot mai multe familii extremiste din Germania organizeaza vacantele si timpul liber al copiilor oferindu-le o educatie nationalista. Aici, tinerii citesc carti neonaziste, fac puzzle-uri care prezinta harti cu frontierele din 1937 si frecventeaza tabere cu instruire ideologica.

Familiile inchiriaza case in reginile muntoase unde micutii sunt familiarizarii cu arme, obiecte de cult naziste si cantece ale quot;Tineretului hitlerist”. Parintii aleg sa-i izoleze pe micuti de societate ca sa nu ii lase influentati de elemente daunatoare. In masura in care este posibil nu ii lasa la scoli de stat si aleg un sistem de invatamant privat. Mai multi experti considera ca statul ar trebui sa intervina daca influenta ideologica ameninta bunastarea copiilor.

Sursa foto: dailymail.co.uk