Nico, asaltata de un barbat dezbracat la Plasa de stele!

Duminica, 1 mai, emisiunea Plasa de stele va invita sa petreceti Ziua Muncii intr-o abordare umoristica, alaturi de vedete mai putin fericite, prinse in capcana de campionul divertismentului, Dan Negru.

Nicoleta Matei (alias Nico) a avut parte de o experienta incredibila, pe care cu siguranta nu ar dori sa o repeta. Cum a facut fata indragita interpreta provocarii extraordinare propuse de echipa de farsori, telespectatorii pot urmari duminica, de la ora 20:20, la Antena 1.

Nico s-a dus sa vada un apartament pe care vroia sa il achizitioneze pentru fiica sa, intr-un complex rezidential. Echipei de la „Plase de stele quot; i s-a parut un moment optim pentru a o prinde in capcana, asa ca a mers dinainte la locul stabilit si a pregatiti lucurile ca la carte.

In momentul in care victima a coborat in garajul subteran in care isi parcase masina, un individ – actor din echipa de farsori, i-a blocat masina interpretei cu o duba imensa. Pentru ca Nico sa nu aiba nicio cale de scapare, echipa pregatise minutios lucuruile, construind niste pereti de jur imprejurul locului de parcare, astfel incat sa arate ca un garaj. Portarul, complicele echipei lui Dan Negru i-a indicat victimei, la sosire, excat locul cu pricina, motivand ca restul sunt rezervate.

Pana sa reuseasca artista sa gaseasca o cale de iesire, soferul dubei a coborat si nu mica i-au fost mirarea si spaima victimei sa constate ca este asaltata de un fan infocat si obsedat care defila in fata masinii ei…gol-pusca. Acesta a inceput sa ii faca interpretei declaratii de dragoste, sa escaladeze masina si sa o roage sa ii faca multe poze. nbsp;

Victima a urlat cat au tinut-o puterile, a plans, s-a isterizat, insa parcarea „intamplator quot; era pustie. Cum a scapat indragita interpreta de fanul obsedat, telespectatorii pot urmari duminica, 1 mai, de la ora 20:20, la Antena 1 , in cadrul emisiunii „Plasa de stele quot;.