Nicolas Anelka a fost exclus din lotul Frantei prezent la Campionatul Mondial

nbsp;

Atacantul Nicolas Anelka, care l-a insultat pe selectionerul Raymond Domenech la pauza meciului Franta – Mexic de joi, a fost exclus din nationala franceza, a declarat vicepresedintele Federatiei Franceze de Fotbal, Noël Le Graët.

Potrivit editiei de sambata a cotidianului francez L’Equipe, Nicolas Anelka l-ar fi insultat pe selectionerul Raymond Domenech, in pauza meciului cu Mexic, scor 0-2, dupa ce tehnicianul i-a facut cateva observatii si l-a amenintat ca il va schimba la pauza.

Sursa citata mentioneaza ca Domenech nu intentiona initial sa il schimbe pe Anelka la pauza, cand scorul era 0-0. Tehnicianul i-a spus atacantului pe un ton ferm, dar politicos, ca vrea sa nu se mai opreasca atat de mult, sa nu piarda timpul si sa ramana mai mult in fata, mai aproape de suprafata de pedeapsa a adversarilor. Anelka a contestat, iar Domenech l-a amenintat ca il va schimba.

Atacantul a reactionat adresandu-i selectionerului cuvinte obscene si facandu-l quot;fiu de tarfa quot;. quot;Ok, iesi quot;, a fost replica lui Domenech.

Ca urmare a acestui conflict, Raymond Domenech a decis ca in repriza a doua a partidei cu Mexic sa il foloseasca in locul lui Anelka pe Andre-Pierre Gignac.

Citeste stirea completa in paginile site-ului Adevarul.ro