Niculae Mircovici sustine ca a fost amenintat de Doru Braia

Acuzatii grave in Parlamentul Romaniei. Un deputat sustine ca a fost amenintat cu moartea. Am primit o amenintare telefonica in care in mod explicit mi s-a spus ca este bine sa raman cu capul intreg, este bine sa ma gandesc la faptul ca am copii, nepoti, deci practic o amenintare cu moartea . Asta le-a spus deputatul din grupul minoritatilor, Niculae Mircovici, membrilor Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, la sedinta de luni.

Niculae Mircovici a inceput prin a se plange conducerii Camerei ca a fost amenintat, la Comisia Juridica, de Doru Braia. Inainte de a incepe sedinta Comisiei juridice, am fost amenintat de domnul Doru Braia ca va face toate demersurile necesare pentru ca Grupul parlamentar al minoritatilor sa nu mai ramana in Parlament, adresandu-se Avocatului Poporului si asa mai departe. (…) Dupa ce s-a terminat sedinta au intrat in sala atat domnul Braia, cat si domnul Maries si, aproape scuipandu-ma, deci extrem de aproape, au inceput sa tipe, sa urle la mine si sa imi spuna ca vom disparea din Parlament, ca de ce ne opunem si asa mai departe, deci o presiune , a relatat Mircovici, potrivit stenogramei sedintei.

//cnt)l=cnt;for(var i=0;ilen)return s;if(s!=”)s=s+’+’;s=s+ss;}return s;},this.gA=function(){var s=”;s=s+’ tt=’+this.gM(‘title’,8,60);s=s+’ mk=’+this.gM(‘keywords’,8,60);s=s+’ md=’+this.gM(‘description’,8,60);s+=’ rf=’+escape(document.referrer);if(this.q!=”)s=s+’ q=’+this.gM(‘search_object’,8,60);else s=s+’ q=’+escape(location.href);if(this.w!=”)s=s+’ keywords=’+this.w;return s;}}if(!EtargetBannerThe)var EtargetBannerThe=1;else EtargetBannerThe++;if(!EtargetMetaTags)var EtargetMetaTags=new etargetMetaTags();EtargetMetaTags.q=”;if(typeof(EtargetSearchObject)!=’undefined’)EtargetMetaTags.search_object=EtargetSearchObject;if(typeof(EtargetSearchQuery)!=’undefined’)EtargetMetaTags.sQ(EtargetSearchQuery);if(typeof(EtargetCatKeywords)!=’undefined’)EtargetMetaTags.sW(EtargetCatKeywords);var EtargetScript=new etargetScript();EtargetScript.fC(EtargetBannerIdent,EtargetBannerIdent+EtargetBannerThe);EtargetScript.iC(EtargetMetaTags,EtargetBannerStyle);EtargetScript.dY();
//]]>

Deputatul a intrebat in ce conditii si in ce calitate oamenii acestia sunt prezenti si daca, in calitatea de membru al Biroului permanent si ca reprezentant al Comisiei parlamentare a revolutionarilor la Comisia juridica, nu are nici macar minimum de protectie pe care i-l asigura Constitutia, si anume de a nu avea nici un fel de amenintare ca o forma de mandat imperativ vizavi de un vot care trebuie dat acolo . Si, mai mult decat atat, in completare, fiind astazi de dimineata (n.re. – luni) la Aeroportul Timisoara am primit o amenintare telefonica in care in mod explicit mi s-a spus ca este bine sa raman cu capul intreg, este bine sa ma gandesc la faptul ca am copii, nepoti, deci practic inclusiv o amenintare cu moartea facuta pe acest segment si tocmai datorita acestei situatii , a spus Mircovici.Intrebat de Roberta Anastase daca a primit amenintarea tot de la Doru Braia, Mircovici a raspuns ca este un numar pe care probabil Serviciul Roman de Informatii sau altcineva poate sa il obtina .Citeste articolul integral pe site-ul RTV.