Noaptea de Inviere la Manastirea Brazi sau la Schitul Sfantul Ioan Botezatorul

Daca inca nu v-ati hotarat unde sa petreceti noaptea de Inviere, atunci puteti opta pentru doua dintre cele mai frumoase manastiri din judetul Vrancea: Manastirea Brazi sau Schitul Sfantul Ioan Botezatorul.

Pe data de 14 aprilie 2012, cu incepere de la ora 19:00 la Manastirea Brazi va avea loc un concert coral sustinut de Corul „Cantabile”, Panciu. La ora 19:30 la Manastirea Brazi dar si la Schitul Sfantul Ioan Botezatorul va incepe proiectia unui film documentar despre Orasul Panciu si atractiile turistice din zona. Pe data de 15 aprilie, la ora 1:00 va avea loc la Manastirea Brazi si la Schitul Sfantul Ioan Botezatorul o proiectie a unui grupaj de fotografii despre atractiile turistice din Orasul Panciu.Turistii care participa la aceste evenimente pot participa si la slujba de inviere.

La Manastirea Brazi se afla singurul paraclis subteran din tara, dar si moastele Sfantului Teodosie, patronul spiritual al orasului Panciu, iar Schitul Sfantul Ioan Botezatorul este amplasat intr-o zona mirifica a Orasului Panciu. Asadar, de Sfintele Sarbatori Pascale puteti merge cu toata increderea in orasul Panciu pentru a va bucura de invierea Domnului Nostru Iisus Hristos in doua dintre cele mai frumoase manastiri din judetul Vrancea.

Sarbatorile Pascale este un eveniment organizat in cadrul proiectului „Traditie si Spiritualitate panceana” – proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitara din orasul Panciu, Judetul Vrancea.