Noua blonda a lui Irinel Columbeanu, lasata sa vina pe jos la un hotel din Mamaia


Departe de Monica, weekendurile lui Irinel Columbeanu la malul marii sunt din ce in ce mai pline de peripetii. De aceasta data, milionarul de la Izvorani si-a dedicat o noapte intreaga cuceririi unei blonde, pe care a indopat-o cu sampanie si vodca si a coplesit-o cu atentia lui.

Rezultatul a intarziat sa apara, insa in zori, cand soarele era deja sus pe cer, cu mersul destul de nesigur, blonda l-a urmat in camera de hotel.

Irinel Columbeanu a demonstrat, inca o data, ca e un barbat perseverent atunci cand isi pune ceva in cap, mai ales daca e vorba despre femei. De altfel, de cand nu se mai intelege cu sotia, Iri si-a dezvoltat o adevarata tactica de a pune mana pe femei cu multi ani mai tinere decat el. Le face capul mare cu vorbe frumoase, le da sa bea si in final le atrage in camera de hotel. Aflat pe litoral (ca de altfel in fiecare weekend), milionarul de la Izvorani a petrecut o noapte intreaga intr-un club din Mamaia, de aceasta data vrajind o blonda.

Ajuns in local inca inainte de miezul noptii, Irinel a ocupat un separeu in clubul The Office din Mamaia si a inceput sa-i faca ochi dulci unei tinere. Ore in sir el a dovedit ca stapaneste arta conversatiei, pentru ca, potrivit martorilor, dar si imaginilor filmate de paparazzii nostri, milionarul a vorbit si a glumit non-stop. Bineinteles, nu pe uscat.

Pe masa s-a aflat tot timpul vodca, sampanie si coniac. Galant, Irinel nu a lasat domnisoara nicio clipa cu paharul gol, iar cand ea voia sa fumeze el avea mereu bricheta pregatita. Spiritele s-au incins catre dimineata, iar dupa o noapte de… conversatie Irinel a trecut la atac.

S-a lipit de ea pe canapea si, folosindu-se de pretextul ca ii sopteste cate ceva la ureche, mai ca… s-a urcat pe ea. Soarele rasarise de mult cand milionarul i-a propus blondei lui prietene un loc mai intim numai pentru ei doi.

Citeste articolul integral si vezi galerie foto in Cancan