Noul brand de tara, catalogat a fi “in regula” de ministrii lui Boc


Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat, luni, ca este bine ca exista un brand de tara si care poate quot;sa atraga atentia quot;, in timp ce ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, nu a comentat foarte mult acest subiect, afirmand doar ca quot;este in regula quot;.

Cei doi ministri au raspuns astfel intrebati fiind de jurnalisti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern, ce parere au despre logo-ul turistic al Romaniei.

Seitan a aratat ca nu se poate pronunta ca si estet, dar ca simplu cetatean considera ca este bine ca exista un brand de tara si care poata sa atraga atentia.

quot;In ce masura este interesant sau nu, asta trebuie sa spuna cei care il utilizeaza si, in general, cei de afara quot;, a adaugat Seitan.

La randul sau, Vladescu a intrebat jurnalistii daca intrebarea ii este adresata din punct de vedere estetic sau al eficientei, iar dupa ce i s-a precizat ca este intrebat in calitate de reprezentant al Executivului si ca simplu cetatean, ministrul a raspuns: quot;E in regula quot;.

Citeste mai mult pe incont.ro