Noul videoclip Vunk, semnat de Mark Walton, un regizor premiat la Cannes!


Ultimul single Vunk, artificii pe tavan, se bucura acum de un nou clip ce a fost pregatit intens de o echipa de profesionisti. “Creierul” videoclipului este regizorul englez Mark Walton.

Cu peste 17 ani de experienta in domeniul publicitatii, acesta a regizat de-a lugul timpului videoclipuri muzicale pt artisti ca C amp;C Music Factory, Sarah McLachlan, Snap, Black Box si multi altii.

Dupa ce de-a lungul timpului, Mark Walton nbsp; a realizat campanii publicitare in America de Nord pentru branduri mari cum sunt Coca Cola, Vodafone, Pepsi, Honda sau Chrysler ,acesta a reusit sa stranga o colectie impresionanta de premii in New York, Toronto, Londra, Dallas si Stockholm, peste care troneaza nbsp; cele nbsp; 5 premii Cannes obtinute in anii ’90.

De trei ani, americanul conduce propria agentia de publicitate in Romania. Cei care, de curand s-au bucurat de ideile si experienta nbsp; lui Mark au fost baietii de la Vunk pentru realizarea celui mai nou clip al lor, Artificii pe Ecran fiind primul videoclip realizat de regizor in Romania.

Dupa ce a studiat piata muzicala romaneasca, Mark Walton a ramas impresionat de piesele si mai ales de stilul mai britanic al trupei, nbsp; Vunk devenind imediat prima optiune pentru regizorul englez in realizarea unui clip muzical.