Numarul copiilor morti in urma exploziei de la Giulesti a ajuns la 5


Numarul bebelusilor morti in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti a ajuns la cinci. Un bebelus care avea arsuri pe 75% din suprafata corpului a incetat din viata noaptea trecuta, transmite Realitatea TV.

Sase bebelusi se afla in continuare la Spitalul Grigore Alexandrescu cu arsuri grave, insa medicii sunt retinuti cu privire la sansele lor de supravietuire.

quot;In cursul noptii de ieri a decedat un copil cu arsuri pe 75 % din suprafata corpului si arsuri de cai respiratorii, copil care era in stare generala foarte grava. In sectia de terapie intensiva se mai afla sase copii, dintre care unul ramane intubat cu pronostic sever, starea lui s-a agravat. Ceilalti cinci copii sunt intr-o stare satisfacatoare quot;, a declarat Raluca Alexandru, purtator de cuvant al Spitalului quot;Grigore Alexandrescu quot;.

Nou-nascutul care a murit miercuri noapte, la Spitalul quot;Grigore Alexandrescu quot; din Capitala, in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti, este cel despre care familia fusese anuntata eronat ca a decedat, mai scrie Realitatea TV.

Familia micutului sa putea sa il inmormanteze crestineste, pentru ca bebelusul fusese botezat de preotul de la Spitalul quot;Grigore Alexandrescu quot;.

Sursa foto: Mediafax