Numerologie vs ziua de nastere. Afla ce personalitate ai!


nbsp;

Potrivit numerologiei, fiecare numar are o putere proprie si o relatie cu toate lucrurile si fiintele din univers. Afla in cele ce urmeaza ce influenta are asupra ta numarul zilei tale de nastere!

Ziua intai a lunii

Daca te-ai nascut in aceasta zi ai toate calitatile necesare unui lider. Dai dovada de multa incredere in fortele proprii si de multa vointa. Faci eforturi ca tot ceea ce realizezi sa fie diferit, original. Esti energica, iar acest lucru te impiedica sa-ti dezvolti capacitatea de a gestiona detalii. Pe de alta parte, esti sensibila, cu toate ca foarte rar iti arati aceasta latura si-ti exprimi sentimentele direct.

Ziua a 2-a lunii

Te-ai nascut in aceasta zi? Atunci trebuie sa fii o persoana sensibila, intuitiva, sociabila. iti faci cu usurinta prieteni. Totusi, daca te afli in compania unui numar mare de, este posibil sa te cuprinda o stare de nervozitate. Esti inimoasa si afetuoasa, calitati care te fac o buna confidenta, insa latura ta sensibila te predispune la treceri bruste de la o stare la alta si la depresii, anxietate, cu care iti este greu sa lupti.

Ziua a 3-a a lunii

Fiind nascuta in ziua a treia a lunii, este posibil sa ai vitalitatea necesara pentru a trece extrem de rapid peste obstacole sau necazuri de ordin fizic sau mental. Ai o abilitate nativa de a te exprima usor in public. Este posibil sa excelezi in scris, vorbit, eventual si cantat. Esti energica si-ti place sa conversezi, avand totodata si multa imaginatie. Pe de alta parte, ai tendinta de a-ti risipi energia si de a trata cu superficialitate unele chestiuni.

Ziua a 4-a a lunii

Organizarea este punctul tau forte. Sincera si onesta, esti o persoana care munceste din greu pentru tot ce-si doreste. Uneori, iti reprimi sentimentele, cifra zilei tale de nastere avand efectul de a-ti inhiba afectivitatea. De altfel, in general esti practica, rationala, atenta la detalii si mai putin afectuoasa. De fapt, cifra patru este asociata cu rigiditatea si incapatanarea.

Ziua a 5-a a lunii

Daca te-ai nascut in aceasta zi inseamna ca ai inclinatie sa lucrezi bine cu oamenii si sa te bucuri de ei. Esti talentata si ai darul de a-ti prezenta ideile foarte bine. Este posibil sa ai tendinta de a schimba mereu cate ceva din viata ta si de a calatori. Te adaptezi usor la schimbari si esti dotata cu multa imaginatie. Nelinistita prin natura ta, poti fi nerabdatoare si te poti plictisi usor de rutina. Uneori, se poate sa te sustragi unor responsabilitati.

Citeste articolul complet in Click