Nunta Borcea – Alina Vidican si rochita cea fermecata


Cu putin inainte de ora 17:00, mirii au sosit la biserica intr-o limuzina de culoare alba, alaturi de nasi – Luminita si Gigi Becali. Cristi Borcea a fost imbracat intr-un costum alb, cu papion rosu, iar mireasa a purtat o rochie din dantela si broderii, cu panglici de organza, paiete, perle si cristale.

Mireasa avea un buchet din orhidee albe si un voal de aproximativ doi metri. Cei doi au pasit spre altar, pe un covor rosu, asezat dinainte cu grija chiar de unul dintre preotii Bisericii Adormirea Maicii Domnului.

Nasul Gigi Becali era imbracat tot intr-un costum alb, iar nasa, Luminita Becali, intr-o rochie lila. nbsp;

Masuri de securitate sporite au fost instaurate pentru aceasta zi, agentii de paza angajati de mire, avand grija ca cei peste 200 de ziaristi prezenti sa nu ajunga prea aproape de miri si sa nu intre in biserica.

O ora a durat cununia religioasa a celor doi, oficiata de un sobor de opt preoti. La final, sotii Borcea si nasii Becali au iesit zambitori din biserica, in timp ce porumbeii albi au fost inlocuiti cu fluturi. Proaspatii insuratei s-au urcat apoi in limuzina Rolls-Royce alba cu argintiu, cadoul de nunta din partea nasului Gigi Becali. insusi europarlamentarul a fost cel care a condus limuzina spre restaurantul de lux din Otopeni unde are loc petrecerea. Autoturismul a fost asaltat de ziaristi.

Restaurantul din Otopeni s-a transformat intr-o fortareata. Cu toate acestea, elicopterul inchiriat de Realitatea TV a surprins in exclusivitate momente importante din timpul nuntii sefului de la Dinamo.

Echipa Realitatea TV a filmat si momentul in care mireasa a iesit la balcon, insotita de doua domnisoare, precum si sosirea celor mai importanti invitati – Victor Becali, Ilie Dumitrescu, Mircea Sandu, Vasile Turcu, sindicalistul Dumitru Costin, dar si controversatul om de afaceri Said Baaklini. Un adevarat parc auto de lux a aparut in parcarea restaurantului, odata cu sosirea acestora.

Fiecare invitat va plati pentru meniu cate 600 de euro, insa mirii le-au pregatit oaspetilor nenumarate surprize pentru aceasta noapte.

Vezi aici video de la nunta lui Borcea