Nunta lui Borcea cu Alina Vidican – Totul despre nunta anului



A cheltuit o avere pe nunta, iar acum sta cu inima cat un purice ca va fi un dezastru! Fanii dinamovisti si-au pus in minte ca duminica, dupa meciul cu Otelul, sa-i strice petrecerea de casatorie presedintelui executiv al clubului, Cristi Borcea. Boss-ul dinamovist recunoaste ca nu mai are nici un chef de distractie.

Esecul de joi seara cu Vorskla Poltava, 2-3, si automat eliminarea din Europa, i-a infuriat la culme pe suporterii ros-albi. Din nou, Dinamo nu reuseste sa se califice in grupele Ligii Europa si, din nou, pierde rusinos in fata unor anonimi.

Vinovatii, in opinia ultrasilor, sunt actionarii, in special Cristi Borcea. si, pentru ca, le-a fost refuzata bucuria de a juca in Europa, acum fanii se gandesc sa faca „iures quot; la nunta oficialului din „Stefan cel Mare quot;.

Evenimentul va avea loc duminica, la centrul de evenimente Ambasad’Or din Otopeni. Petrecerea va incepe de la ora 19.00, dar dupa cateva ore de chef, nuntasii ar putea avea parte de o surpriza mai putin placuta.

Citeste mai mult in Click