O doctorita de la maternitatea din Campulung, acuzata ca a scapat din brate un bebelus



Una dintre doctorite este acuzata de malpraxis de rudele unei tinere, care sustin ca medicul a scapat copilul din brate imediat dupa nastere, iar nou-nascutul ar fi murit, in urma impactului. De cealalta parte insa, doctorita declara ca bebelusul s-a nascut mort.

Bunica bebelusului a asteptat in fata salii de nasteri sa-si vada nepotul. Femeia le-a povestit rudelor ca l-a auzit pe nou-nascut plangand. quot;Nu i-a spus nimic, nici ca traieste nici ca nu e bine. Nimic. Ea a auzit copilul plangand. Dupa aceea doctorul ii spune ca a murit copilul quot;, a spus Ionut Aracoltea, una din rudele femeii.

Rudele fetei sunt convinse ca nou-nascutul a murit din vina dotoritei. quot;Eu, dupa mintea mea, cred ca i-a cazut copilul din brate. Cum murea copilul vanat quot;, a spus o alta ruda.

Medicul a recunoscut ca fatul era in viata, cu putin timp inainte de nastere. quot;Probabil era vanat din cauza pozitiei in care cum a stat. L-au preluat la nou-nascuti si probabil cum a stat. Se auzea ca ii batea inima. Eu am intrat de urgenta, pentru ca era tahicardic, avea 170 de batai ale inimii, pana m-am spalat pe maini, pana am venit de acasa , cand l-am scos nu s-a reanimat quot;, a declarat medicul Steliana Mateescu.

Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Sursa foto: Realitatea TV