O romanca a rapit o fetita dintr-un spital din Timisoara si i-a facut acte in Elvetia

A furat-o din patutul de spital, pentru ca nu poate avea copii. O romanca din Satu Mare stabilita in Elvetia este cea care, acum doua luni, a rapit o fetita de doua luni dintr-un spital din Timisoara.

Este incredibil, dar a reusit sa iasa din Romania cu tot cu copil si i-a facut acte in Elevtia ca si cum ar fi fost al ei. Rapitoarea a fost arestata in Elvetia, iar testele ADN au confirmat ca bebelusul nu este al ei.

Denisa a disparut la mijlocul lunii octombrie. Din spitalul pentru distrofici din Timisoara. Copila de doar doua luni a ajuns in Elvetia. Parintii, saraci lipiti pamantului, nu au multe date nici acum, dupa ce politia i-a anuntat ca Denisa le-a fost gasita.

In noaptea de 18 spre 19 octombrie, rapitorii au patruns in spital. Undeva, intre orele 23.00 si 01.00. Au taiat gardul de sarma si au fortat usa din spate. Au luat-o pe Denisa din patut si, in loc, au lasat un bilet: quot;O iau pe fata la neamul meu. Nu vreau s-o revad ca pe cei opt cadaveri de copii in morga spitalului quot;. Nicio o semnatura, spre disperarea parintilor.

Sursa foto: Mediafax

Citeste mai mult pe site-ul Antena3