O vrajitoare din Chitila dezvaluie escrocheriile vrajitoarelor din Romania: Este vrajeala!

nbsp;

Satula de escrocheriile colegelor sale de breasla, o cunoscuta vrajitoare, de 44 de ani, rupe tacerea si spune ca meseria practicata de ea e o mare vrajeala.

Femeia, originara din Chitila, a marturisit ca de-a lungul timpului a inselat zeci de persoane. Povestea ei a inceput cu multi ani in urma, cand s-a indragostit de un reprezentant al etniei rome, potrivit publicatiei Libertatea.

quot;Aveam cam 20 de ani. M-am indragostit de un baiat despre care stiam de la bun inceput ca nu e roman. Nu aveam idee cu ce se ocupa familia lui. Dupa o luna si ceva am intrat in casa lor. Prin dragoste am reusit sa intru in familia respectiva quot;, a spus vrajitoarea.

Femeia a povestit cum a fost initiata in tainele vrajitoriei de catre soacra sa. quot;Practic am fost invatata cum sa insel oamenii, cum sa gasesc victimele si cateva trucuri pentru quot;a lua mintile quot; celor care apelau la mine. Dupa cateva luni de la initiere, am plecat cu soacra mea, amandoua imbracate frumos. Pe drum, mi-a explicat ca trebuie sa fiu atenta cum reactioneaza omul. Mi-a zis ca daca este o fata tanara, pana in 20 de ani, sa-i zic de dragoste si de scoala, daca este pana in 35 de ani, sa-i vorbesc de familie, iar daca e trecuta de 40 de ani, sa-i spun ca are probleme cu copiii, cu sotul. Dar totul e o vrajeala, trebuia sa fiu foarte atenta la persoana si sa-i ating punctul sensibil, s-o agat quot;, a mai povestit vrajitoarea.

Foto: Libertatea