OSCAR 2013: Adele si Skyfall, Oscar pentru cea mai buna coloana sonora. VIDEO

OSCAR 2013: Cantareata Adele a primit Oscarul pentru cel mai bun soundtrack, pentru piesa Skyfall. Adele a primit distinctia cu lacrimi in ochi si desi era coplesita de emotie, a interpretat impecabil melodia pe scena de la Dolby Theatre.

Intre noi fie vorba, Adele nu a avut contracandidati pe masura, insa Oscarul decernat azi-noapte, in cadrul celei de-a 85-a editii a galei desfasurate la Dolby Theatre, vine ca o incununare meritata a talentului sau.” Va multumesc din toata inima. E incredibil. As vrea sa-i multumesc echipei de productie, Sony Pictures, MGM , Paul Epworth…o, Doamne!… pentru ca au crezut in mine in tot acest timp. Si iubitului meu. Te iubesc!” , a spus Adele dupa ce a primit Oscarul.

Adele a recunoscut insa ca tipul de mesaj transmis de piesa Skyfall nu o reprezinta intocmai. “E absolut incredibil, e ireal si totodata neasteptat si chiar amuzant pentru ca tipul acesta de mesaj si piesa nu a fost pe “domeniul meu”. Inspiratia mea vine din despartiri si relatii de iubire care mi-au frant inima, aspecte care nu cred ca vor mai fi prezente in viata mea.” Iata ce contracandidati a avut:- Chasing Ice / Soundtrack J. Ralph – “Before My Time” – Les Misérables / Soundtrack Alain Boublil, Claude-Michel Schönberg, Herbert Kretzmer – “Suddenly” – Life of Pi / Soundtrack Mychael Danna, Bombay Jayshree – “Pi’s Lullaby” – Ted – Walter Murphy, Seth MacFarlane – “Everybody Needs a Best Friend”.