OUG 58/2010 privind modificarile aduse la Codul Fiscal, tema de dezbatere publica

Comisia pentru Administratie Publica din Camera Deputatilor, in colaborare cu Institutul pentru Politici Publice (IPP), organizeaza maine o dezbatere publica pe tema OUG 58/2010 privind modificarile aduse la Codul Fiscal.

Dezbaterea va avea loc la sala Spiru Haret, intre orele 10.00 – 13.00, iar scopul acestei dezbateri este acela de a identifica solutii pentru organizarea corespunzatoare a sistemului de plata aferent veniturilor asimilate drepturilor de autor in actualul context legislativ.

quot;In masura in care solutiile identificate privesc oportunitatea amendarii cadrului legal in continuare in vederea simplificarii administrative, Comisia pentru Administratie va lua in considerare initierea de amendamente asupra legislatiei in vigoare, odata cu intrarea nbsp; noului Cod Fiscal in dezbaterea parlamentara. In egala masura, vor fi luate in discutie si alte propuneri cu caracter general privind simplificarea administrativa, in special in ceea ce priveste procedurile de eliberare de documente catre cetateni si reglementarea comunicarii intre institutiile statului quot;, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

La dezbatere au fost invitati sa participe membri din conducerea structurilor reprezentative ale profesiilor liberale, reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor, experti in domeniul fiscal, reprezentanti ai presei si ai societatii civile.

Foto: Arhiva Mondo News