Oana Stan, amanta lui Adrian Minune, la plimbare cu manelistul

Adrian Minune (38 de ani) n-a fost niciodata usa de biserica, dar in ultima vreme nu se mai sinchiseste si se afiseaza cu amanta in public, desi acasa il asteapta sotia si trei copii.

Fotoreporterii ziarului Libertatea l-au surprins, zilele trecute, pe manelist, fericit nevoie mare, alaturi de Oana Stan, iubita de care parca nu se mai satura. Adrian Minune, care nu masoara mai mult de 1,50 m, a facut mai multe victime in randul femeilor mai inalte decat el cu un cap, asa cum, de altfel, este si Oana Stan, actuala amanta.

Fotoreporterii ziarului Libertatea l-au surprins pe cantaret gonind pe soselele din Bucuresti si, dupa modul haotic in care conducea limuzina, e clar ca manelistul e certat cu regulile de circulatie. Adi a invitat- o pe Oana la o cafenea din zona Piata Alba Iulia, din Capitala, si era atat de fericit in compania ei, incat era tot numai un zambet.

Sotia lui nu se supara

Minune si Oana au mai fost surprinsi in maxime tandreturi si vara trecuta, cand manelistul s-a retras la piscina unui hotel din Mamaia pentru a se putea ocupa, grijuliu, de femeia iubita. Romantic pana in maduva oaselor, el a imbratisat-o pe tanara cu drag, i-a facut complimente, apoi a plimbat-o in piscina cu o saltea gonflabila, dupa care i-a dat acesteia inghetata, cu lingurita lui. Adrian pare sa aiba insa unda verde de acasa, caci altfel nu se expunea in public cu amanta.

Chiar el a recunoscut ca sotia lui, Cati Simionescu, ii trece cu vedere escapadele, stiut fiind faptul ca tot la ea se intoarce: “Eu sunt un om de lasat? Nu, nu sunt barbat de lasat. Am o nevasta cuminte, daca eu gresesc, nu se loveste dupa mine cum se lovesc ale altora. Sotia mea stie ca sunt foarte viril. Avem trei copii, nu ne despartim pentru o alta femeie”, a declarat Adrian, de curand. Citeste mai mult si vezi foto pe site-ul Libertatea