Obiectiv Braila, filmul documentar cu o romanca subiect de film, va fi lansat in Spania in octombrie


quot;Obiectiv Braila quot; este un documentar ce va fi lansat in Spania luna viitoare, in care este urmarita calatoria de 8.500 de kilometri a unui taximetrist din Asturias, cu masina, pana in Braila, pentru a-si recupera femeia iubita.

Manuel Gonzalez este un taximetrist din Pola de Siero (Asturias), care sufera dupa ce Geanina, o romanca impreuna cu care a trait timp de trei luni in Asturias, a trebuit sa plece inapoi in Romania, in Braila, pentru a-si aduce fiica in Spania. Femeia nu s-a mai intors, insa, inapoi. In acel moment, Manuel (55 de ani), decide sa plece in cautarea ei. O va face in taxi-ul sau, urmand a calatori 8.500 de kilometri, dus-intors, pe ruta Asturias-Braila. Asa a inceput quot;Obiectiv Braila: O lume de iluzii quot;, un documentar semnat de regizorul asturian Jose Antonio Quiros, film care va fi lansat in luna octombrie, scrie La Voz de Asturias.

quot;Ma simt foarte mandru de acest film, a fost o provocare pentru mine quot;, avea sa declare Quiros despre quot;Obiectiv Braila quot;.

Dupa doi ani de suferinta, taximetristul decide sa isi recupereze femeia iubita

quot;L-am cunoscut pe Manuel Gonzalez, un taximetrist asturian de 55 de ani. Mi-a facut cateva servicii cu taxiul si am devenit prieteni quot;, spune Quiros. Cu doua saptamani inainte de calatorie, Manuel i-a povestit ca inten 355;ioneaza sa plece in Romania, pentru a o cauta pe femeia pe care o iubeste si cu care a trait trei luni in Oviedo.

quot;Voia sa parcurga 8.500 de kilometri pentru aceasta femeie si singurul indiciu pe care il avea era numele unei strazi din Braila. Mi s-a parut o poveste foarte interesanta, mi-au atras atentia mai multe aspecte: eroismul personajului, intriga care putea aparea si cum se poate transmite fericirea prin intermediul unei obsesii quot;, detalieaza cineastul.

Citeste intreaga poveste pe site-ul adevarul.es