Oferte apartamente executate silit: Ultracentral, 107 mp, cu numai 50.000 de euro


Situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, in apropierea parcului Cismigiu, apartamentul a fost parasit de cei care nu au mai facut fata sa achite creditul imobiliar.

Pe 23 septembrie, locuinta din centrul Bucurestiului va putea fi cumparata la o licitatie la care pretul de pornire este de 216,075.00 de lei, echivalentul a putin peste 50.000 de euro.

Pretul pare incredibil de mic in conditiile in care apartamentul are trei camere si dependinte cu o suprafata de 107, 46 de metri patrati si se afla intr-o zona de invidiat a Capitalei, in vecinatatea parcului Cismigiu.

Proprietarul sau mai bine spus fostul proprietar, intrucat locuinta se afla in executare silita, nu a fost de gasit. Cladirea in care se afla apartamentul este ciudat structurata, are cateva apartamente spre strada, dar si o curte interioara cu alte locuinte unde se afla si cea scoasa la vanzare.

Apartamentul este situat la parter si poate fi folosit ca spatiu comercial

Daca pe partea din fata, constructia este animata de un magazin naturist si de sediul Organizatiei de Turism a Greciei, in partea interioara, locul pare parasit si cam sinistru.

Citeste mai mult in Adevarul