Oferte de Paste: Hotelierii au pastrat preturile de anul trecut la Baile Felix si la Baile 1 Mai

Anul acesta, pachetele turistice de hotelierii din Bihor sunt gandite astfel incat sa reuneasca Pastele crestinesc si ziua oamenilor muncii, 1 Mai, intr-o singura mare sarbatoare.

Preturile pentru pachetele de sapte nopti in regim demipensiune de la noi ajung insa adesea pe picior de egalitate cu pachetele all-inclusive din Occident. Atuul statiunilor balneare din judetul Bihor este fara doar si poate apa termala. Turistii care aleg sa isi petreaca sejurul de Pasti aici, au la dispozitie cateva zeci de piscine cu tobogane, caderi de apa, paturi de masaj subacvatic, sauna si jacuzzi.

Pentru sarbatorile pascale din 2013, hotelierii din Bihor au pastrat preturile de anul trecut, carora le-au adaugat noi pachete turistice pentru o minivacanta intinsa pana pe 1 mai. Un astfel de pachet costa intre 400 si 1300 de lei de persoana. in oferta sint incluse doua mese pe zi, cina festiva si acces nelimitat la piscine, la sauna sau jacuzzi. „Am pregatit pachete de servicii care includ cazare, masa, masa festiva si o masa traditionala romaneasca, sejururi intre trei si sapte zile. Am gandit si sejururi mai lungi in ideea ca Pastele ortodox se suprapune cu 1 Mai”, a declarat pentru Digi24 Dumitru Fekete, directorul unui complex hotelier de patru stele din Baile Felix.

Oferte de Paste la Baile Felix: Hotel de 2 stele: 350 – 700 de lei/persoana/7 nopti; Hotel de 3 stele: 600 – 1000 de lei/persoana/7 nopti; Hotel de 4 stele: 800 – 1300 de lei/persoana/7 nopti; Tratamentul balnear nu este inclus in pret. In statiunea Baile 1 Mai, sapte nopti la un hotel de trei stele costa pana la 530 de euro pe camera. Aici insa, pachetele turistice de Paste includ tratament balnear, excursii, acces nelimitat la centrele SPA, chiar si concerte.

Oferte de Paste la Baile 1 Mai:Hotel de 2 stele: 90 – 190 de euro/persoana/7 nopti; Hotel de 3 stele: 199 – 265 de euro/persoana/7 nopti. Ofertele includ tratamentul balnear si masa festiva, concerte si excursii. „Pregatim pentru cei cazati o excursie la Pestera Ursilor, micul dejun inclus, in regim de bufet suedez, acces la facilitatile centrului spa, masa in regim demipensiune”, spune si Viviana Truta, directorul unui hotel de trei stele din Baile 1 Mai.

Ceva mai ieftina este cazarea la pensiuni

„Ne bazam pe faptul ca vor fi mai multe zile libere. Ne-am gandit la o oferta de cinci nopti, din 1 mai pana in 6 mai, la un pret de 380 de lei o camera dubla”, spune Calin Porojan, administratorul unei pensiuni din Baile 1 Mai. Statiunile mai pun la dispozitie saloane de biliard, sali de bowling si tenis de masa, precum si terenuri pentru squash. Vezi video pe site-ul Digi 24. Sursa foto: cmbtravel.ro