Oferte ieftine de Sarbatori: Craciun si Revelion de criza in Grecia si Austria

Cu portofelul tot mai subtiat de criza, cu totii ne gandim cum sa avem parte de un Craciun si de un Revelion reusit, fara a face eforturi financiare care sa ucida complet bugetul personal.

Peste 50% dintre romani spun ca vor cheltui mai putin decat anul trecut pentru pregatirea Craciunului si a Revelionului sau pentru daruri, arata un studiu de piata realizat recent de Mednet Marketing Research Center.

Si bugetul de excursii scade, in medie, de la 1.900 la 1.300 de lei. Ceea ce inseamna ca cei mai multi romani au renuntat la vacantele de sarbatori. Doar 10% au pus bani deoparte pentru asta. (…)

Bulgaria, Grecia si Austria sunt cele mai ieftine destinatii externe, potrivit cotidianului Gandul. Revelionul pe litoralul bulgaresc costa 200 euro de persoana, plus 40 euro masa festiva. Pachetul include trei nopti de cazare la un hotel de patru stele in regim all inclusive, piscina interioara, jacuzzi, fitness, masaj, biliard, club, sauna si parcare pazita.

La Atena, cinci nopti si transportul cu autocarul costa 230 de euro, iar masa festiva 35. Pentru schi in Austria, cea mai convenabila oferta este zona Tirolului, unde pachetele de sapte nopti ajung la 330 euro.

Vezi toate ofertele pe site-ul Pro TV