Ogilia Dinca si Alexandru Grigore, studentii loviti de trasnet, povestesc aventura prin care au trecut

Au iesit sa se racoreasca si au cazut victime urgiei care s-a abatut, marti seara, in Capitala. Ogilia Dinca (20 de ani) si Alexandru Grigore (21 de ani) au scapat miraculos din ghearele furtunii, dupa ce au fost loviti de trasnet.

Dupa o zi caniculara, Alexandru si Ogilia, ambii studenti in anul doi la Politehnica, au iesit sa ia o gura de aer pe malul apei. “Vara, cand e cald, iesim seara langa Dambovita, unde e mai racoare”, spune Alexandru, de pe patul de la Spitalul Universitar din Capitala. Plimbarea romantica a tinerilor a fost intrerupta de o furtuna ce a izbucnit la ora 19.30.

Convinsi ca ploaia nu va tine mult, studentii s-au adapostit sub copaci. Mare greseala au facut! Un trasnet a cazut exact in dreptul lor, izbindu- i si aruncandu-i in apa. “Niste baieti ne-au scos si au chemat Salvarea”, povesteste fata, care s-a ales cu vanatai si cu rani pe fata de la cazatura. “Ne-am trezit la Urgenta amandoi. Cel mai mult ma durea in zona gatului, unde am arsuri pentru ca trasnetul mi-a topit lantisorul.

E o minune ca am scapat cu viata”, e convinsa Ogilia. Medicii Spitalului Universitar, unde au ajuns tinerii, au considerat ca ranile suferite de Alexandru au fost superficiale, astfel ca el a fost externat ieri. Ogilia va mai ramane in spital inca trei zile.

Citeste mai mult pe site-ul Libertatea (Sursa foto: Libertatea)