Oktober Fest isi deschide portile in Bucuresti pe 21 septembrie



Tone de bere, concerte si multa distractie – iata de ce vor avea parte nbsp;iubitorii de bere la festivalul Oktober Fest, organizat in perioada 21 – nbsp;25 Septembrie 2011 de Expopedia International, in Parcul Tineretului – nbsp;Intrarea de la Sincai.

Carlsberg, Holsten, Tuborg, Skol, Ursus sau nbsp;Timisoreana; acestea sunt doar cateva dintre marcile de bere pe care nbsp;vizitatorii le vor putea savura la festival alaturi de preparate din nbsp;cultura culinara germana, dar si din cea romaneasca. nbsp;

Si pentru ca berea merge mana in mana cu muzica si buna dispozitie, in nbsp;fiecare dintre cele patru seri atmosfera va fi incinsa de spectacole de nbsp;percutie, pantomima si stand-up comedy, concerte in aer liber, precum si nbsp;multe atractii specifice.

In plus, cei care vor veni la Oktober Fest vor avea ocazia de a admira o nbsp;expozitie de artizanat si obiecte handmade cu ceramica, obiecte din lemn, nbsp;costume populare, tesaturi, articole din piele, covoare, instrumente nbsp;muzicale, cergi si chiar bijuterii.