Oltean, despre Teo Trandafir: Sustin fara retinere excluderea ei din PDL


Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, ca sustine excluderea din PDL a deputatului Teo Trandafir, subliniind totodata ca quot;daca ar fi candidat ca independent nu ar fi pupat Parlamentul Romaniei niciodata quot;, transmite Mediafax.

Oltean a mai declarat in conferinta de presa ca daca majoritatea parlamentarilor PDL care au votat motiunea au avut quot;o atitudine normala, discreta quot;, Teo Trandafir a avut impresia ca este la televizor, quot;pe ecran, la Teo Show quot;. nbsp;

quot;Asa a si fost, Teo Show, uitand cu o usurinta condamnabila efortul pe care PDL l-a facut pentru ca domnia sa se dea show in Parlamentul Romaniei. In politica, caracterul e mai presus decat orice, iar cei care fac asa ceva sunt lipsiti de caracter quot;, a declarat Ioan Oltean.

quot;Vedetele isi inchipuie ca si in Parlament sunt ca pe scena, ori scena e una, Parlamentul e alta, iar doamna Teo nu a realizat ca nu e la televizor, ci in Parlament, pe lista unui partid politic. Cat e ea de Teo, si cat e ea de Trandafir, daca ar fi candidat ca independent, nu ar fi pupat Parlamentul Romaniei niciodata si ar trebui sa dea dovada de bun simt quot;, a declarat Ioan Oltean.

Oltean a mai spus ca sustine excluderea deputatului Teo Trandafir din Parlament fara nicio rezerva.

quot;In ce o priveste pe Teo Trandafir, sustin fara niciun fel de retinere excluderea din partid. In ce-i priveste pe ceilalti, vom discuta si vom analiza, luni, in grupul parlamentar acest lucru. Sunt colegi fideli partidului care, dintr-o ratiune de moment, pe care nu au putut sa o gestioneze in alt fel, au facut acest gest. Ei trebuie tratati diferentiat quot;, a spus Oltean.

Sursa foto: Jurnalul National