Omayra Sanchez, fetita care a murit sub ochii a milioane de oameni – Video socant!

nbsp;

Omayra Sanchez, o fetita de 13 ani din Columbia, a devenit simbolul mondial al dezastrelor, dupa ce a murit sub ochii a milioane de oameni din cauza vulcanului Nevado del Ruiz.

Vulcanul Nevado del Ruiz a erupt in 1985 si a distrus in totalitate satul Armero din Columbia. Puterea cu care a luptat sa supravietuiasca pana in ultima clupa ridica acum moralul conationalilor ei afectati de alunecari de teren dezastruoase, scrie realitatea.net, care citeaza presa straina.

Omayra Sanchez a stat trei zile captiva in noroi si printre daramaturi. Paramedicii au incercat sa o salveze, insa si-au dat seama ca nu pot face nimic pentru fetita. Daca ar fi salvat-o, ar fi trebuit sa ii taie ambele picioare, iar lipsa unui specialist la fata locului ar fi dus la decesul ei.

La locul dezastrului se aflau atat medicii, cat si jurnalistii. In fata lor, Omayra a fost puternica si timp de trei zile, cat a durat agonia, a luptat pentru supravietuire. Micuta se gandea numai la momentul cand se va duce din nou la scoala, unde isi va reintalni colegii!

Sursa foto: Frank Fournier