Oprescu s-a intalnit cu Mitrea si Diaconescu si le-a recomandat “niste antidepresive”


Sorin Oprescu s-a intalnit vineri dupa-amiaza, intr-un restaurant din Bucuresti, cu social-democratii Cristi Diaconescu si Miron Mitrea, pentru a-i incuraja dupa infrangerea din alegeri. La iesire, Oprescu a spus ca s-a intalnit cu cei doi pentru a incuraja PSD-ul, transmite ImpactNews.

quot;Sunt distrusi ca a pierdut PSD-ul. Hotararea CCR este in regula daca se renumara voturile. Am fost sa-i incurjaez pe Cristi si pe Mitrea. Sunt tufliti de chestia asta!! Numai cu medicamente o sa-si revina. Niste antidepresive! D-nului Geoana ii recomand tarie de caracter quot;, a declarat Oprescu la iesirea din restaurant. Cei trei au discutat aproximativ doua ore intr-un separeu.

La randul sau, social-democratul Miron Mitrea, a declarat ca a mancat mamaliguta cu branza impreuna cu Oprescu si Diaconescu, insa nu a dezvaluit subiectul discutiilor, precizand doar ca s-au vorbit mai multe lucruri.

quot;Am baut o cafea, am mancat mamaliguta cu branza, am discutat ca prieteni vechi. Am discutat de multe lucruri. N-am abordat subiectul in sensul in care credeti. Ne-am gandit la ce se intampla… quot;, a declarat Mitrea la plecare.

Potrivit ImpactNews, Miron Mitrea i-a propus lui Sorin Oprescu sa se intoarca in PSD si sa preia conducerea acestei formatiuni. Totodata, Cristian Diaconescu ar fi o alta varianta pentru conducerea PSD.

Foto: Realitatea TV