Orest Onofrei nu este agreat de producatorii agricoli la Ministerul Agriculturii


Federatia Nationala a Producatorilor Agricoli din Romania (FNPAR) respinge nominalizarea lui Orest Onofrei pentru functia de ministru al Agriculturii si cere ca portofoliul sa fie atribuit cuiva quot;din sistem quot;, quot;compatibil cu persoana quot; lui Dacian Ciolos, desemnat comisar european pentru Agricultura.

quot;FNPAR este contrariata de propunerea facuta pentru ocuparea portofoliului de ministru de la Ministerul Agriculturii. (…) Crede cineva ca un om din afara sistemului poate intelege si reprezenta agricultorul roman asa cum «normele europene» o solicita? Noi credem ca turismul la Bruxelles, la nivel de inalta reprezentare, se va incheia odata cu sfarsitul acestui an quot;, se arata intr-o scrisoare deschisa a federatiei.

Sursa citata apreciaza ca agricultura este amenintata de quot;un pericol major quot;, respectiv politizarea acestui domeniu. Federatia sustine ca promisiunile politicienilor privind numirea unui ministru al Agriculturii quot;din randurile agricultorilor quot; sunt doar quot;vorbe goale quot;.

Sursa foto: Mediafax

Citeste mai mult pe site-ul Mediafax