Orgii sexuale cu homosexuali si batai ca-n filme in timpul partidelor de sex oral!


Sub paravanul unei orgii sexuale, doi homosexuali – Cristi (18 ani) si Vali (21 de ani) – au urzit un plan diabolic, caruia i-a cazut victima Robert (27 de ani), un al treilea iubitor de barbati. Partida de sex s-a incheiat cu o bataie zdravana intre amorezi si cu o talharie.

Cand i-a sunat telefonul, zilele trecute, si in receptor a auzit vocea lui Cristi, un fost iubit care ii trecuse prin asternut, Robert nu i-a putut refuza tentanta propunere a unei revederi.

La scurt timp, in sufrageria apartamentului din cartierul bucurestean Drumul Taberei, Cristi, Robert, dar si Vali, cel de-al treilea ins cu porniri catre sexul cu barbati, sporovaiau, in jurul unei sticle, detasati, dezbracati de inhibitii si de haine.

Batut in timp ce facea un oral

Gazda, a carei minte incinsa la gandul ca va avea parte de o partida nebuna de amor in trei, nu avea de unde sa stie ca, de fapt, cei doi urmau sa-l atace. In timp ce, cu toata priceperea ii “executa” un sex oral lui Vali, noul venit in grup, Robert l-a simtit in spate pe vechiul sau iubit care, in loc de atingeri tandre si penetrari promise soptit, a incercat sa-l sugrume si apoi l-a luat la bataie.

Afla mai mult pe Libertatea